Match i Superettan 2013
Matchstart: 2013-09-13 kl 18:30
Arena: Borlänge Energi Arena
Publik: 710

Det var en spännande match mellan IK Brage och Falkenbergs FF på Borlänge Energi Arena inför en publik på 710 personer. Domaren Mohammed Al-Hakim höll i taktpinnen och assisterades av Gustav Axmon och Niklas Alfredsson.

Matchen började jämnt och båda lagen kämpade för att ta ledningen. I den 40:e minuten gjorde Falkenbergs FF sitt första byte medan IK Brage fick en varning genom Peter Magnusson strax innan halvtid.

I den andra halvleken fortsatte båda lagen att pressa varandra och Falkenbergs FF gjorde sitt andra byte i den 60:e minuten. IK Brage följde sedan efter med ett byte i den 68:e minuten.

I den 78:e minuten gjorde Falkenbergs FF sitt tredje byte medan IK Brage bytte ut Linus Zetterström i den 83:e minuten.

Men det var Falkenbergs FF som skulle få det sista ordet i matchen. I den 87:e minuten gjorde Victor Sköld målet till 0-1 med assist från Niclas Eliasson.

IK Brage gjorde ett sista försök att komma tillbaka in i matchen och gjorde sitt sista byte i den 90:e minuten, men Falkenbergs FF höll stand och tog hem segern med 0-1. En jämn och spännande match som Falkenbergs FF kunde avgöra till sin fördel.