Match i Superettan 2013
Matchstart: 2013-09-30 kl 19:00
Arena: Borlänge Energi Arena
Publik: 711

Matchen mellan IK Brage och Landskrona BoIS inleddes med ett tidigt mål av hemmalaget när Dragan Kapcevic satte dit bollen redan i första minuten. Landskrona BoIS kom dock snabbt tillbaka och kvitterade genom Fredrik Karlsson i den 14:e minuten, assisterad av Alexander Tkacz.

Andra halvlek började jämnt mellan lagen men det var IK Brage som återtog ledningen genom Mats Moldskred i den 65:e minuten. Trots försök av Landskrona BoIS att komma tillbaka in i matchen, höll IK Brage emot och slutresultatet skrevs till 2-1.

Matchen präglades av flera varningar, bland annat till Linus Malmqvist från Landskrona BoIS och Dragan Kapcevic samt Adam Gradén från IK Brage. Båda lagen gjorde flera byten under matchen för att försöka få till ett bättre spel.

Efter slutsignalen står det klart att IK Brage tar tre viktiga poäng i bottenstriden medan Landskrona BoIS får nöja sig med en förlust. IK Brage ligger fortfarande sist i tabellen medan Landskrona BoIS behåller sin plats på elfte plats.