Match i Superettan 2013
Matchstart: 2013-10-19 kl 16:00
Arena: Skarsjövallen
Publik: 573

Matchen mellan Ljungskile SK och Östersunds FK på Skarsjövallen blev en spännande tillställning där båda lagen kämpade för att ta tre poäng.

Redan efter nio minuter tog hemmalaget ledningen genom Jakob Olsson, assisterad av Paul Tracy. Ljungskile SK hade bra kontroll på matchen och skapade flera farliga chanser.

Men Östersunds FK reste sig och lyckades kvittera genom Sinan Ayranci i den 32:a minuten, assisterad av Thomas Boakye.

I den andra halvleken ökade intensiteten och det blev flera tuffa dueller på mittfältet. Ljungskile SK fick en varning genom Josemar Santana Silva, innan man gjorde sina byten för att försöka hitta en ny ledning.

Men det var istället Östersunds FK som kunde ta ledningen i den 90:e minuten genom Taylor Lee Morgan, assisterad av Alexis Mendiola. Och i den fjärde tilläggsminuten fastställde Jamie Ryan Hopcutt slutresultatet till 1-3, även han assisterad av Thomas Boakye.

Östersunds FK kunde därmed ta en viktig bortaseger på Skarsjövallen och klättra lite i tabellen, medan Ljungskile SK fortsätter att kämpa i mitten av tabellen.