Degerfors IF - Jönköpings Södra IF 2 - 1

Degerfors IF - Jönköpings Södra IF (2 - 1)
Match i Superettan 2019
Matchstart: 2019-04-06 kl 13:30
Arena: Behrn Arena
Publik: 632

Matchen mellan Degerfors IF och Jönköpings Södra IF på Behrn Arena bjöd på en spännande eftermiddag med en slutresultat på 2-1 till hemmalaget.

Det var Jönköpings Södra IF som tog ledningen i matchen när Daryl Smylie gjorde målet i den 17:e minuten. Men Degerfors IF svarade snabbt tillbaka och kvitterade genom Erik Björndahl i den 38:e minuten efter en fin anfallssekvens.

Strax innan halvtid fick Degerfors IF en straff och Nikola Ladan satte den säkert i mål och gav hemmalaget ledningen med 2-1.

Andra halvlek bjöd även på ett flertal byte och varningar från båda lagen, men trots flera försök från Jönköpings Södra IF att komma tillbaka lyckades de inte få in något mål till.

Till slut vann Degerfors IF med 2-1 inför en publik på 632 personer. En viktig seger för Degerfors medan Jönköpings Södra IF får ladda om inför nästa match.