Match i Superettan 2019
Matchstart: 2019-05-15 kl 19:00
Arena: Strandvallen A-plan
Publik: 1 520

Mjällby AIF vann en tuff match mot Trelleborgs FF på hemmaplan på Strandvallen A-plan. Trelleborgs FF började bra och tog ledningen redan efter fyra minuter genom Salif Camara Jönsson. Mjällby AIF fick lägga i en extra växel för att ta sig in i matchen och det gav resultat i den 54:e minuten när Jacob Bergström nickade in 1-1-målet efter en fin hörnspark.

Mjällby AIF fortsatte att pressa och skapade flera farliga chanser framåt. I den 68:e minuten blev ett bryskt ingripande från Trelleborgs Anton Tideman till en straff för Mjällby AIF, vilket resulterade i att David Löfquist satte bollen i nätet och skaffade Mjällby AIF ledningen 2-1.

Trelleborgs FF försökte desperat att kvittera och pressade in i den sista delen av matchen. Mjällby AIF höll dock ihop laget och kunde hålla undan till en 2-1-seger inför 1 520 åskådare på hemmaplan. Det var en välorganiserad och stark insats från Mjällby AIF, som tar värdefulla poäng i Superettan-tabellen.