Syrianska FC - IF Brommapojkarna (1 - 0)
Match i Superettan 2019
Matchstart: 2019-05-25 kl 16:00
Arena: Södertälje Fotbollsarena
Publik: 299

Matchreferat: Syrianska FC lyckades ta en viktig seger i bottenstriden när de besegrade IF Brommapojkarna med 1-0 på Södertälje Fotbollsarena. Matchen inleddes jämnt med chanser åt båda hållen, men det var Andrew Michael Stadler från Syrianska FC som gjorde matchens enda mål i den 48:e minuten, assisterad av Lumala Abdu.

Trots flera varningar och ett intensivt spel lyckades inget av lagen få in fler mål. Båda lagen gjorde flera byte under matchen i ett försök att få till en vändning, men det var Syrianska FC som höll ut och säkrade tre poäng. IF Brommapojkarna kämpade för en kvittering men lyckades inte få in bollen i mål.

Publiksiffran var låg med endast 299 personer på plats för att se matchen. Domaren Nermin Cisic höll ett bra grepp om matchen och delade ut flera varningar till spelarna för heta situationer på planen. Efter 90 minuter stod det klart att Syrianska FC vunnit matchen och tog viktiga poäng i bottenstriden, medan IF Brommapojkarna åkte hem tomhänta.

Resultatet innebär att Syrianska FC klättrar några placeringar i tabellen medan IF Brommapojkarna fortsätter att ligga kvar i botten. En viktig seger för Syrianska FC i deras strävan att undvika nedflyttning.