Match i Superettan 2019
Matchstart: 2019-06-01 kl 16:00
Arena: Örjans Vall
Publik: 1 936

Det var en jämn match mellan Halmstad och Västerås SK FK på Örjans Vall inför 1936 åskådare. Halmstad började matchen starkt och hade flera farliga chanser men Västerås SK FK:s försvar stod emot. I den 18:e minuten fick Edvin Kurtulus sin första varning för Halmstad och bara några minuter senare fick Jonas Hellgren sin för Västerås SK FK.

Matchen fortsatte vara jämn och båda lagen kämpade hårt för att göra mål. Västerås SK FK gjorde sitt första byte i den 63:e minuten när Douglas Karlberg kom in för Filip Tronét. Halmstad bytte senare Thomas Boakye mot Pontus Silfwer i den 70:e minuten.

Sean Sabetkar i Västerås SK FK fick sin första varning i den 76:e minuten. Båda lagen fortsatte att kämpa hårt men lyckades inte göra några mål. Västerås SK FK gjorde ytterligare två byten - Emil Skogh kom in för Brian Span i den 79:e minuten och Ravy Tsouka-Dosi kom in för Simon Johansson i den 90:e minuten.

Matchen slutade 0-0 och både Halmstad och Västerås SK FK får nöja sig med en poäng vardera. Trots detta så kämpade båda lagen på med högt tempo och finess under hela matchen och publiken fick se en spännande fotbollsmatch.