Match i Superettan 2019
Matchstart: 2019-09-15 kl 17:30
Arena: Borås Arena
Publik: 475

Det var en tuff match som spelades på Borås Arena mellan Norrby IF och Varbergs BoIS FC. Publiksiffran låg på 475 personer och domaren var Per Melin, med Simon Kristensson och Ajdin Mlivic som assistenter.

Matchen startade jämnt och båda lagen skapade flera chanser. I den 32:a minuten fick Abbas Mohamad från Norrby IF en varning. Bara två minuter senare gjorde Norrby IF det första målet i matchen genom Dardan Rexhepi, med en assist från Alen Krasnici.

I den 39:e minuten fick Tobias Carlsson från Varbergs BoIS FC en varning, och Jesper Modig fick också en varning i den 56:e minuten. I den 62:a minuten gjorde Varbergs BoIS FC ett byte, då Perparim Beqaj bytte in sig för Hampus Zackrisson.

I den 69:e minuten fick Robin Book från Varbergs BoIS FC en varning. I den 75:e minuten gjorde Norrby IF ett byte, då Alexander Henningsson bytte in sig för Dardan Rexhepi. I den 82:a minuten bytte Varbergs BoIS FC ut Jesper Modig mot Alibek Aliev.

I den 83:e minuten gjorde Varbergs BoIS FC ytterligare ett byte, då Adama Fofana bytte in sig för Anton Liljenbäck. Norrby IF gjorde också ett byte i den 85:e minuten, då Dijan Vukojevic bytte in sig för Robin Strömberg.

I den 87:e minuten fick Abdelrahman Boudah Saidi från Norrby IF en varning. I den sista minuten av matchen gjorde Varbergs BoIS FC en nödvändig räddning då Alibek Aliev gjorde ett nickmål och kvitterade för laget, 1-1.

Matchen slutade sedan oavgjort, vilket gjorde att båda lagen fick med sig en poäng var. Trots att det var en jämn match så kunde ingen av lagen ta full kontroll över spelet, vilket resulterade i att ingen av lagen kunde ta ledningen.