Match i Superettan 2019
Matchstart: 2019-09-20 kl 19:00
Arena: Vikingavallen/Täby IP 1
Publik: 1 379

IK Frej Täby tog emot GAIS på Vikingavallen/Täby IP 1 i Superettan på fredag kväll inför en publik på 1379 personer. Frej Täby låg näst sist i tabellen medan GAIS var på plats 12.

Redan efter 12 minuter tog Frej Täby ledningen genom ett mål av Leo Bengtsson. Trots flera chanser under matchen lyckades ingen av lagen göra fler mål.

Abdul-Halik Hudu fick en varning för IK Frej Täby medan Alexander Angelin fick samma för GAIS.

Det gjordes tre byten under matchen för GAIS där Alexander Angelin och Karl Bohm byttes in medan Nuha Jatta och Paulo Marcelo Souza Alves byttes ut. Kim Skoglund och Filston Mawana byttes in för Frej Täby medan Mattias Bouvin och Oke Akpoveta byttes ut.

Alexander Angelin fick en varning sent i matchen för GAIS och en varning delades även ut till Samouil Izountouemoi för Frej Täby i sista minuterna.

Matchen slutade 1-0 till IK Frej Täby som tog en värdefull seger i sin kamp för att undvika nedflyttning.