Match i Superettan 2019
Matchstart: 2019-09-30 kl 19:00
Arena: Stora Valla
Publik: 914

Det var en spännande match mellan Degerfors IF och Syrianska FC på Stora Valla i Superettan. Redan i början av matchen, i den 3:e minuten, tog Degerfors ledningen genom Ferhad Ayaz som fick en fin assist av Erik Lindell. Syrianska försökte sätta press och kom till en del halvchanser, men det var Degerfors som höll i taktpinnen.

I den 75:e minuten utökade Degerfors sin ledning till 2-0 genom Christos Gravius, med en assist av Ferhad Ayaz som hade en stor roll i matchen. Syrianska försökte komma tillbaka i matchen och gjorde ett par byte i hopp om att ändra på resultatet, men Degerfors försvaret stod starkt.

Matchen slutade 2-0 till Degerfors IF inför en publik på 914 personer. En viktig seger för Degerfors som tar med sig tre poäng och fortsätter att kämpa i Superettan. Syrianska FC får fortsätta sitt arbete och försöka hitta tillbaka till vinstspåret i kommande matcher. Domaren Fredrik Hansson ledde matchen på ett bra sätt och höll koll på spelet. En välspelad match av båda lagen där Degerfors IF till sist drog det längsta strået.