Degerfors IF - IF Brommapojkarna (2 - 1)
Matchstart: 2019-10-05 kl 18:00
Arena: Stora Valla
Publik: 928

Matchreferat:

Degerfors IF tog emot IF Brommapojkarna på hemmaplan på Stora Valla inför en publik på 928 personer. Domaren Antti Kanerva ledde matchen med assistans av Danha Bachiri och Josefin Aronsson.

Matchen började intensivt och redan i den 14:e minuten tog Degerfors ledningen genom Erik Björndahl, som satte en straff och skickade bollen i nätet. IF Brommapojkarna svarade tillbaka i den 64:e minuten när Philip Hellqvist nickade in bollen efter assist av Albin Linnér, vilket resulterade i en 1-1 ställning.

Men Degerfors gav sig inte och i den 86:e minuten gjorde Erik Björndahl sitt andra mål för dagen, denna gång med assist av Marcus Astvald, vilket gav laget en 2-1 ledning. Trots försök från IF Brommapojkarna att kvittera lyckades de inte och matchen slutade 2-1 till Degerfors IF.

En spännande match där Degerfors tog tre viktiga poäng och fortsatte att klättra i tabellen medan IF Brommapojkarna fick lämna planen med en bitter förlust.